23948sdkhjf

Pædagogen Frederik har skabt en succesfuld trævirksomhed

Hvad der startede med en svigersøn, der ville vise sin svigerfar, at han godt kunne sælge to træhylder har udviklet sig til en succesfuld virksomhed. Det skriver nordjyske.dk.

Det skete lidt ved et tilfælde for tre et halvt år siden. Frederik Møller og hans svigerfar skulle hænge nogle hylder op, som var lavet i træværkstedet, hvor svigerfaren arbejdede. Dem mente Frederik godt man kunne sælge, det mente svigerfaren bestemt ikke.

Den 24-årige indehaver af Wood by work, Frederik Møller, fik ret. Efter at have fundet et navn og lavet en facebookside gik det stærkt.

Jonglerede med både job, virksomhed og ny rolle som far
- Den første uge solgte jeg nok 20 sæt hylder, og ret hurtigt kunne jeg se, at jeg snart skulle have oprettet et cvr-nummer. Anden weekend, efter vi startede med at sælge, eksploderede det fuldstændig, og vi kunne slet ikke følge med, siger indehaveren Frederik Møller til nordjyske.

Så svigerfar og Frederik måtte i gang med at producere, de investerede i værktøj og stod ude i novemberkulden og arbejdede med træ for at få det forvandlet til hylder. Frederik jonglerede tilmed både med pædagogstudiet og nylig familieforøgelse.

I dag er virksomhedens hovedindtægt de træborde, som Frederik begyndte at sælge, fordi kunder henvendte sig til ham og spurgte, om han ville lave dem. 

Han arbejder i dag fuld tid som pædagog på et bosted for handikappede, fordi han synes, det giver ham meget som menneske, men på sigt håber Frederik Møller at kunne ansætte en tømrer, så han selv kan fokusere på kontakten til kunderne og skrue lidt ned for arbejdstiden for at få mere tid til sin familie.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078